Bliv sponsor

Opnå maksimal synlighed - bliv sponsor til Equitour Denmark

Rammerne er altid helt i top, og i 2020 har du mulighed for at blive sponsor på én af Danmarks største ridesportsbegivenheder, nemlig Equitour Denmark i uge 21, 2020 med de danske dressurmesterskaber og Nations Cup i spring på Helgstrand Academy ved Aalborg.

Equitour – så meget mere end bare et traditionelt ridestævne

Equitour blev afholdt for første gang i 2017, og her blev det slået fast, at der var tale om meget mere end et traditionelt ridestævne. Ud over at vise verdensklasses dressur og spring arbejdes der målrettet på at tilbyde sideevents, der favner såvel ridesportsinteresserede, familier der søger ekstraordinære oplevelser samt lokalområdet.

Eksempelvis bød Equitour Aalborg 2017 på koncert med Gulddreng, Medina, Phlake og Page Four, mens 2018 stod i hestekræfternes tegn, hvor der blev inviteret til veteranbiltræf og Campen Auktioners eksklusive specialbilauktion med afsluttende fest for alle. I 2019 bød vi inden for til ginsmagning, stor familiedag og fællesspisning med The Powls.

På samme måde som vi ønsker at forny konceptet, holder vi også fast i det, som folk elsker. Den eksklusive følauktion, Nordic International Sales, med efterfølgende fest og Helgstrand Dressages ekstraordinære hingstefremvisning finder sted hvert år, ligesom børnefamilier inviteres til børnedag med masser af aktiviteter, workshops og underholdning for hele familien.

Sideløbende med de mange aktiviteter er der kæmpe udstillingsområde med alt, hvad hjertet begærer til hest og rytter. Ligesom der er udstilling med biler, trailere og lastbiler samt food market og a ala carte restaurant.

Ambitionerne for Equitour Aalborg 2020 er skruet helt i top, og du kan glæde dig til en folkefest uden lige!

De danske dressurmesterskaber – tid for at skabe ny traditioner

Equitour Denmark har fået den store ære at afholde de danske dressurmesterskaber for senior, para samt Agria DRF-Mesterskabet i dressur for U25 fra 2019-2021. De sidste 15 år har DM fundet sted i de imponerende omgivelser på Broholm, men nu er rammerne sat for en ny æra.

Faciliteterne på Helgstrand Academy skaber de perfekte rammer for et dressurmesterskab i verdensklasse, hvor der både er fantastiske forhold for ryttere, heste og de mange publikummer.

Omkring 250 af de bedste danske ryttere gæster stævnet, og vi glæder os! Det bliver en fest for dressurentusiasten. Ønsker du at henvende dig til et købestærkt og dybt passioneret publikum, der lægger vægt på kvalitet, eller har du rødder i det lokale, er et sponsorat til Equitour Denmark helt sikkert noget, der vil booste din virksomhed.

Kontakt Jens Trabjerg allerede i dag for at høre meget mere om dine muligheder – mobil 40 25 49 86 eller mail jt@equitour.dk.