Om Equitour

Det nye internationale hesteshow i norden

Equitour blev for første gang afholdt tilbage i 2017, og var med det same en stor success. Vi glæder os nu over at kunne invitere til både dressage og spring i verdensklasse i 2021:

21. – 23. Maj: Danske Mesterskaber i dressage og paradressage

10. – 13. juni: Longines EEF Series Uggerhalne Regional Qualifier 2021 - Region North

Stævnet, som er en af ​​de største og mest attraktive i norden, får deltagelse fra den absolutte verdenselite i både spring og dressur. Helgstrand Dressage, der står bag stævnet, har en klar vision: at gøre Equitour Denmark til et af de mest attraktive stævner for både ryttere og publikum.

Normalt byder stævnet på meget mere end førsteklasses spring og dressur, når aktivitets- og udstillingsområdet byder inden for til et væld af aktiviteter for hele familien. Områder, som blandt andet omfatter et børneområde, et madområde og et udstillingsområde med alt hvad hjertet begærer til hest og rytter. Derudover finder flere arrangementer sted i løbet af dagene. Blandt mange højdepunkter; biludstilling, bilauktion, hingstefremvisning, den eksklusive Nordic International Sales følauktion og en familie- og børnedag. Vi håber, at vi igen næste år kan byde jer velkommen til mange spændende aktiviteter, der samler hele familien til en sand folkefest.

 

På baggrund af de gældende restriktioner for Covid-19 forventes der desværre ikke hospitality eller adgang for tilskuere. Du kan dog se streame begge shows via ZibraSport.

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet