Billede: Vinder af DM for senior Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, nummer to; Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia og nummer 3; Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell.

Helgstrand har udgjort de perfekte rammer for afviklingen af de Danske Dressurmesterskaber de seneste tre år, hvilket Dansk Ride Forbund netop har bekræftet ved at tildele afviklingen af mesterskaberne for yderligere tre år. En beslutning, som falder perfekt i tråd med Global Equestrian Groups øgede fokus på stævneafvikling i Danmark samt i Tyskland og USA. 

Det er ikke længe siden, at Helgstrands nye Head of Event & Partnership, Martin Thorbøll Pedersen, trådte ind ad døren, og blandt hans første opgaver var at sikre yderligere 3 års afvikling af det Danske Dressurmesterskab hos Helgstrand, hvilket nu er en realitet.

- Det gode samarbejde med Dansk Ride Forbund har været et godt afsæt for de store visioner, som vi har for events hos Helgstrand. Sammen har vi haft en dialog omkring flere stævner, og det glæder mig at kunne løfte sløret for, at vi ud over de Danske Dressurmesterskaber og EEF Nations Cup i spring, kommer til at ramme bredden med de øvrige stævner, som vi har i pipelinen, fortæller Martin Thorbøll Pedersen, Head of Event & Partnership ved Helgstrand Dressage.

Stævnepladsen hos Helgstrand udgør de perfekte rammer til at afvikle både nationale og internationale stævner, og pladsen er siden etableringen blevet udviddet år for år i takt med nye ambitioner og visioner.

- Vi har mange idéer på tegnebrættet, og vores ønske er at skabe de bedste forudsætninger for gode oplevelser og samtidig inkludere bredden meget mere. Vi arbejder på at kunne tilbyde både spring- og dressurstævner på både B- og C-niveau, hvilket har sat gang i en naturlig rebranding-proces, eftersom vi nu kommer til at afvikle flere stævner end bare Equitour. Vi glæder os derfor snart til at kunne præsentere det nye setup, tilføjer Martin Thorbøll Pedersen. 

Global Equestrian Group har fornylig tilføjet yderligere to steder til porteføljen, som sammen med Helgstrand Academy kommer til at danne rammen for unikke stævneoplevelser verden over.

- Vi ser en stor synergi i at udvide vores forretningsområde med stævneaktiviteter. Og med erhvervelsen af Riesenbeck International i Tyskland og Palm Beach International Equestrian Center i Wellington udover Helgstrand Academy har vi udviklet et setup, der tilgodeser ryttere i det meste af verden. Efter 2 udfordrende år med corona, glæder vi os bare til at møde jer rundt på stævnepladserne og mærke stemningen fra fyldte tribuner igen, siger Andreas Helgstrand.

Datoen for de Danske Dressurmesterskaber, som inkluderer DM for senior, U25 og para, er ikke fastlagt endnu, men stævnet kommer formentlig til at ligge ultimo maj/primo juni 2022.

 


Billede: Det danske landshold, som vandt nations-cuppen. 

Equitour er overstået for nu, og sikke en succes! Vi vil gerne ytre en stor tak til alle deltagerne, som har rejst langvejs for at deltage i stævnet – det har været en fornøjelse at have jer. De fire dage bød på fantastisk springning, udfordrende baner og vi var så heldige at være vidne til, at de danske landsholdsryttere kunne vinde nations-cuppen på hjemmebane – især var denne fredag spændende, da der var tæt kamp imellem nationerne, og tre ryttere måtte ud i en spændende omspringning!

Vi vil gerne sige tak til vores fantastiske sponsorer samt alle der har været med til at støtte dette stævne.

Næste år håber vi, at vi er tilbage med muligheden for at invitere jer alle sammen ind, så I kan få lov at overvære fantastisk ridning live.

Tak for nu og vi ses næste år.

 


Denne gang fylder vi den store bane med spring og kan dermed byde på 3-stjernet international springning med Longines EEF Series Uggerhlane 2021.

På fredag vil flere nationer konkurrere i den spændende nationsspringning og søndag afsluttes stævnet med en spændende ranking-Grand Prix-klasse.

Flere nationer vil være repræsenteret til stævnet, herunder Sverige, Danmark, Norge, Holland og Polen.

ZibraSport Equest er her til at livestreame hele stævnet, så for de af jer, der er interesserede, kan I finde link her.

Derudover kan I følge alle resultaterne live lige her.

Vi ser frem til et spændende stævne med forhåbentlig godt vejr og spændende springdage!


Longines EEF Series Uggerhalne starter snart! Hvilke to nordiske nationer går videre til finalen i Warsaw?

Du kan se hele stævnet LIVE på Zibrasport equest ved at følge dette link https://zibrasportequest.com/events/equitour-springning-csio3-2-1-yh-1_nv51lea7/ 

Du finder liveresultaterne med longines timing ved at følge dette link https://www.longinestiming.com/equestrian/2021/longines-eef-nations-cup-uggerhalne-uggerhalne 

 


Sidste chance for et VIP-bord ved Longines EEF Series i Uggerhalne fra den 10.-13. juni 2021

Kunne du være interesseret i at nyde ridebanespringning i verdensklasse fra vores COVID-19-venlige Helgstrand VIP Lounge?

Vi har et begrænset antal borde, hvor du får adgang til et privat bord på førstesalen i VIP Loungen, hvor der bliver serveret mad og drikke fra vores restaurant. Her få du mulighed for at nyde nationsspringning og springning i absolut topklasse sammen med lækre anretninger.

Book dit VIP-bord nu:
Martin Thorbøll Pedersen - Helgstrand Event ApS

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

M: +45 22 89 31 45

 

For flere informationer vedrørende priser, klik her.


Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet