Longines EEF Series Uggerhalne fra 10. - 13. Juni 2021 Se Longines timing og resultater her

Equitour - forhold i verdensklasse

 

Premieren på Equitour Aalborg bød som lovet på de bedste forhold for heste og ryttere. Sporten var i top og danskerne sørgede for gentagne afspilninger af nationalsangen

 

"Jeg er så tilfreds med ham. Han er virkelig en hest for fremtiden, han er jo knap fyldt 7 år og går kun sin anden Prix St. Georg, og selvom har er tændt, så har han allerede lært at komme tilbage til mig med det samme. Cassidy er jo 14 og har først lige lært det, så der er masser af fremtid i Bohemian,” fortalte Cathrine Dufour efter hun sikrede sig sejren i CDI3* Prix Sct. George på Equitour Aalborg premieredagen, og hun er nærmest helt op og ringe over forholdene i Uggerhalne.

”Det er jo forhold vi ikke oplever ret mange steder. Den korte vej fra opvarmning til arenaen og publikum sidder tæt på banen, men ikke for tæt, og selvom banerne ligger tæt, så har de fået adskilt dressur og springarena på en måde, så det i hvert tilfælde ikke genere på dressurbanen.”

Dufour og Bohemian var bedst i dagens afsluttende dressurklasse på Röwer & Rub dressurarenaerne, hvor der red tre danskere i toppen af lille-turs feltet. Blue Hors berider Allan Grøn blev nr. 2 med Blue Hors Satchmo, mens Anna Kasprzak debuterede med 8-årige Quarton, som hun har købt ved Helgstrand Dressage for bare 2 uger siden.

Mange danske topplaceringer

Rent dansk på podiet var der også i U25 Grand Prixen, hvor Sille Engermann og Darius vandt en sikker sejr foran nordjyske Marlene Storkborg og Fritz, mens Michala Mejlgaard Jensen og Trebiz blev treer.

Der var flere danske topplaceringer i de individuelle klasser, hvor youngrideren Celine Røbæk Silfen trak det længste strå i den individuelle klasse, mens juniorrytteren Victoria Kuuisto Pedersen og Langkærgårds Donna Fetti vandt juniorernes individuelle klasse.

Sofie K. Hansen og Prince of Glory understregede den danske overlegenhed i de individuelle konkurrencer ved at vinde ponyernes individuelle klasse. I de unges Nations cups, var billedet lidt anderledes. Her var det Tyskland der satte sig på det hele. De vandt Nations cup klasserne for både juniorer og seniorer, men der var lidt dansk helt i top alligevel.

Camilla Andersen og Rafaella K scorede det bedste individuelle resultat i juniorernes Nations Cup

Dansk springsejr

På Equitours imponerende springbane lagde juniorrytter Madelen Bennetsen med en sejr på M.B. Calida i Equitour Aalborgs første springklasse, en junior small tour. I Junior Big tour gik sejren til norske Mathilde Kristine Kalland og i Young Horse klassen vandt irske Michael G. Duffy.

Equitour dag 2

Fredag åbner Equitour Aalborg kl. 8 med ridning på alle tre arenaer.  På springbanen er det unghestene på 6 og 7 år der begynder dagens program med seks springklasser. På dressurarenaerne er det Young Rider Nations Cup og de individuelle juniorer der åbner ballet, som byder på i alt 8 dressurklasser

 

 

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet