/ skrevet af /   Nyheder / 0 kommentarer

ECCO er hovedsponsor for årets Equitour stævner

ECCO har gennem mange år været en tro sponsor til mange af de store events indenfor hestesport, i 2019 fortsætter de deres støtte til sportsgrenen.

” Vi er utroligt stolte over at kunne præsentere ECCO som hovedsponsor for vores stævner Equitour Aalborg Sponsored by ECCO og Equitour DM sponsoreret af ECCO. I kan se frem til to fantastiske stævner, og to meget forskellige events” Udtaler direktør Jens Trabjerg.

Equitour Aalborg Sponsored by ECCO
byder på ridning i særklasse samt en masse fed underholdning. Du vil kunne opleve Nations Cup i både spring og dressur, samt en masse andre spændende klasser indenfor begge grene. Stævnet afholder også finalen for DRF Elevskole Cup præsenteret af Equitour Aalborg, hvor de 6 bedste, ud af ca. 80 deltagende elevskole hold vil konkurrere på samme baner som de professionelle ryttere.

Fredag byder vi på underholdning for både børn og voksne. Søren Brynjolf underholder i børneområdet, hvor anlæggets naturlegeplads også vil blive indviet selv samme dag.

For de voksne er der mange aktiviteter op ad aftenen. Vi inviterer alle til Festlig fællesspisning med live underholdning af The Powls samt ginfestival, hvor du kan smage mere end 70 forskellige gin.

Lørdag står på Nordic International Sales Følauktion præsenteret af Stutteri Evo, samt fest for alle i Helgstrand VIP Lounge.

Lørdag er også den helt store børne- og familiedag, hvor der fra tidlig formiddag vil være masser af aktiviteter og underholdning i børneområdet.

Søndag byder på Helgstrand Dressage hingstefremvisning, hvor du kan opleve flere af de lovende hingste fra stalden. Derudover vil der være finale i Nations Cup dressur.

ECCO og Equitour DM sponsoreret af ECCO
byder på de danske dressurmesterskaber for senior, U25 og para-ryttere. Stævnet går henover pinsen fra fredag til mandag, og vil byde på dressur for både pony, junior, ung-ryttere og seniorer. Det bliver et brag af en dressurfest. Lørdag aften afholdes der DM Gallamiddag, hvor alle er velkomne, man skal blot huske at købe billet i god tid, da der er begrænsede pladser.

 

 

SHARE THIS