Handelsbetingelser

Handlingsbetingelser

Betaling
Equitour Denmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms på 25%.

Equitour Denmark bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Equitour Denmark forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Equitour Denmark vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Equitour Denmark vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Levering
Equitour Denmark leverer på alle hverdage, inden for 1-3 dage efter afgivet bestilling på webshoppen, for udlandet kan der forekomme længere leveringstid.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, hvilket er inden for 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Equitour Denmark vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Equitour Denmark
Att: Jens Trabjerg
Ferrarivej  4
7100 Vejle

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fragtomkostninger til kunden refunderes, mens kunden selv skal afholde returneringsomkostninger. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal kunden senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@equitour.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du HER

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adress info@equitour.dk

Privatlivspolitik

I forbindelse med køb på webshoppen er vi nødt til at gemme visse personlige oplysninger, for at kunne gennemføre dit køb. Regnskabsloven foreskriver desuden, at vi gemmer faktureringsdata i 5 år. Således gemmes følgende oplysninger, såfremt du handler på webshoppen:

  •  navn og adresse
  • telefonnummer og mailadresse
  •  evt. alternativ leveringsadresse
  •  leveringsform
  •  hvilket/hvilke produkt/produkter, der købes

Der lagres ikke kontoinformationer.

Læs Equitour Denmarks cookie- og privatlovspolitik HER