Om Equitour Denmark

Om Equitour Denmark

Velkommen til Equitour Denmark

Bag Equitour Denmark står to af dansk ridesports hidtil største profiler, Jens Trabjerg og Andreas Helgstrand, som begge har mange års erfaring fra den internationale spring- og dressurverden – både som arrangører og som aktive udøvere.

Equitour Denmark står i spidsen for World Cup Herning og Equitour Denmark, som hører til blandt de største internationale stævner på dansk jord. Fra 2019-2021 har vi tilmed fornøjelsen af at arrangere de danske dressurmesterskaber, som finder sted under Equitour Denmark.

Med Equitour Denmark er det vores mål at skabe ridesportsbegivenheder i verdensklasse, som både er innovative og nyskabende – og dermed indeholder alt det, som et moderne stævne bør indeholde. Vores ønske er ikke alene at skabe ridestævner, men oplevelser der ganske vist er bygget op på en sportsbegivenhed, men som indeholder et væld af oplevelser, der appellerer til hele familien Danmark – uanset køn og alder.

Vi tror på, at ridesporten i Danmark besidder et stort uudnyttet potentiale med store vækstmuligheder, og det at have oplevelser som omdrejningspunkt for disse arrangementer vil skabe en helt ny måde at anskue ridestævner på.

Rammerne er altid helt i top og uanset, om du kommer som rytter eller gæst, vil du møde et yderst kompetent team samt moderne faciliteter, som giver det bedste grundlag for et godt stævne.

Equitour Denmark – vi skaber oplevelser for alle!